De Mona Lisa glimlacht nog steeds

las ik ergens. Wat een mooie uitspraak. Wat kan kunst je allemaal brengen. Waar kun je nog ontwikkelen. Wat wil je nog allemaal zien en doen. Misschien brengt het nieuwe jaar weer heel veel creatieve werken. In ieder geval heb ik weer veel gezien, gehoord, gemaakt en geleerd in 2022.

Gepubliceerd door Randy Etty

Ik ben een kunstenaar op zoek naar verbinding. Denk je erover om kunstwerken aan te schaffen? Stuur me dan een DM. Kijk voor meer op mijn Instagram (link in footer) Kijk ook eens op www.joeetty.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: