Inspiration is a promise to the next generation

Geef de liefde door

Kun je ook wel eens verdwalen in een museum gevuld met de mooiste schilderijen van oude meesters? Er zijn vele schilderijen die me raken. George Hendrik Breitner is een van mijn favoriete kunstenaars. Meisje in witte kimono uit 1894. Wat een inspirerende kunstenaar en wat een mooi werk.

Ik heb ook in York Art Gallery rond gelopen en de romantiek beleefd van kunstenaar William Etty (RA). Heel mooi om ook in zijn manier van werken te kijken en me te verdiepen in zijn kunstwerk. Ik hoop dat ik nog vele malen in dat geweldige gallery mag zijn om zijn week te bewonderen.

Kunstenaar Joe Etty heeft me ook geraakt. Zeer diep geraakt. Met zijn benadering van kunst en wat hij heeft gecreëerd. Ik hoop ook zijn werk weer eens te kunnen exposeren. Want kunst mag je ook delen. En het mag gesprekken opleveren. Meningen kunnen verschillen. Wat zie je en wat doet het met je?

Ik hoop met mijn werk ook te inspireren. Misschien wel mijn zoon. Zo kan inspiratie een belofte zijn aan de volgende generatie…

Gepubliceerd door Randy Etty

Ik ben een kunstenaar op zoek naar verbinding. Denk je erover om kunstwerken aan te schaffen? Stuur me dan een DM. Kijk voor meer op mijn Instagram (link in footer) Kijk ook eens op www.joeetty.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: