Meisje op de rode draad

Meisje op de rode draad. Waar leidt haar pad naar toe? Neemt ze een onverwachte afslag?

Ik heb inmiddels een serie schilderijen gemaakt van portretten van meisjes die per schilderij opgroeien. Daarbij leidt de rode draad me van de ene naar de andere setting. Het meisje zal hoogstwaarschijnlijk nog veel mee maken. Waar zal zij in het volgende kunstwerk zijn? Waarheen leidt de rode draad? Welke afslag neemt zij?

Mijn favoriete werken zijn: Meisje in witte kimono, Meisje met de parel en de Mona Lisa, zij glimlacht nog steeds…

Gepubliceerd door Randy Etty

Ik ben een kunstenaar op zoek naar verbinding. Denk je erover om kunstwerken aan te schaffen? Stuur me dan een DM. Kijk voor meer op mijn Instagram (link in footer) Kijk ook eens op www.joeetty.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: