Reizen inspireert

Iedereen weet dat je veel kunt verhalen als je veel reist. De vele reizen die ik heb gemaakt hebben me ook vaak geïnspireerd. Net als mijn vader die visueel is ingesteld ben ik dat ook. Veel zien, veel beleven, ruiken proeven, luisteren en praten. Wat wil je nog meer? Ik kan me bergen herinneren in Canada, de kleuren van de Grand Canyon, de geur van Frankrijk, de kanalen van Venetië. De prachtige plekken op het mooiste eiland Bali lieten een onvergetelijke herinnering achter. Dit schilderij is een van mijn recente werken. De devotie en de sfeer bieden de rust die ieder mens nodig heeft. De majestueuze uitstraling van de berg. De mist die laag hangt. Wat is jou mooiste reis herinnering?

Mount Batur, Bali Indonesia.

Gepubliceerd door Randy Etty

Ik ben een kunstenaar op zoek naar verbinding. Denk je erover om kunstwerken aan te schaffen? Stuur me dan een DM. Kijk voor meer op mijn Instagram (link in footer) Kijk ook eens op www.joeetty.nl

2 gedachten over “Reizen inspireert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: