LevensLust in de galerie

Galerie Niek Waterbolk in het centrum van Utrecht, is een vrij toegankelijke tentoonstellingsruimte voor beeldende kunst. De galerie is gevestigd in een Art Deco stijl gebouw in een geweldige oude winkelstraat van Utrecht. Van 21 tot en met 27 mei 2018 was de beurt aan onze expositie LevensLust. In deze fantastische week was ik zowel exposant als galerist. Elke dag weer inspirerende bezoekers, mooie verhalen, geweldige feed-back en er zijn kunstliefhebbers geweest die onze kunstwerken bij hen thuis aan de muur wilden. Wij hopen dat we met onze LevensLust expositie een mooie serie tentoonstellingen neer gaan zetten. We werken aan een expositie in het buitenland. In ieder geval zijn we in september weer terug bij galerie Niek Waterbolk!

Labour of Art
Joe Etty
Randy Etty

Galerie NW0518_2

 

Gepubliceerd door Randy Etty

Ik ben een kunstenaar op zoek naar verbinding. Denk je erover om kunstwerken aan te schaffen? Stuur me dan een DM. Kijk voor meer op mijn Instagram (link in footer) Kijk ook eens op www.joeetty.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: