About

Kunst is mijn tegenwicht in het leven. Een goed schilderij kan je raken, net als muziek.

In mijn atelier in Utrecht werk ik aan mijn kunst. Zoeken, proberen en ervaren.
Schilderen en beeldhouwen zijn mijn passies. Ik heb voorbereidende kunstlessen aan de Volksuniversiteit gedaan en persoonlijke begeleiding door verschillende kunstenaars gehad. Ik zoek vooral naar emotie en expressie in een beeld of schilderij.

Ik voel me thuis in musea en kunstgalerijen. Ik zoek verdieping in kunstgeschiedenis en deel mijn ervaringen graag met andere kunstenaars.

Mijn inspiratiebron is mijn familie. In vele musea ter wereld zijn werken te vinden van William Etty. Een 19e -eeuwse Engelse kunstschilder uit York. Hij werd gerekend tot de stroming van de Romantiek. Hij was lid van de Royal Academy waar hij vanaf 1830 ook doceerde. York Art Gallery heeft een vaste tentoonstelling met zijn werken.
Mijn vader Joe Etty is kunstschilder vanaf 1961. Hij volgde 3 jaar de schilderopleiding academie Artibus. Hij lid van Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Zijn werk bestaat uit portretten, abstract werk en landschappen in de stijl van Vincent van Gogh en Claude Monet.. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld. Kijk voor meer informatie op zijn website www.joeetty.nl

Altijd op zoek naar inspiratie. Regelmatig organiseer en presenteer ik kunst bijvoorbeeld in een galerie of expositie.

Ik verkoop mijn kunst via Etsy.
Heb je een vraag? Stuur maar op!

Heel veel plezier gewenst op mijn site,

Randy Etty

Play Art Utrecht

Play Art Utrecht Art shop

%d bloggers liken dit: